marți, 13 august 2013

Produse Wet 'n Wild - review

Buna!
Azi vreau sa va prezint cateva produse Wet 'n Wild. Din cate stiu acestea nu se gasesc la noi in tara. Acestea au fost achizitionade din S.U.A. Impresia pe care mi-au lasat-o a fost mai mult decat buna, a fost un WOW!
Acestea sunt produsele! Ta-da!
1. Wet 'n Wild MegaSlicks Lip Gloss- 566 Strawbery Ice/ Framboise glacee si nuanta 565C Cotton Candy/ Barbe a papa
          566 Strawbery Ice/ Framboise glacee- Este o piersicuta sidefata, destul de pigmentata, care nu iese din limitele unui look natural. Este putin cam lipicios, dar nu deranjant si rezista bine pe buze. Are un miros delicios, nu stiu sa vi-l descriu. Concluzia: Imi place.
         565C Cotton Candy/ Barbe a papa- Este si mai delicios, cam aceeasi aroma, insa alta consistenta. Nu mi se pare deloc lipicios si imi da senzatia ca hraneste buzele. Este aproape incolor si lasa buzele catifelate. Concluzia: Imi place mult.
Pretul unuia este de aproximativ 2$- 5.4g.

2. Wet n Wild Color Icon Eyeliner Pencils- Taupe, Bronze si Turquoise.
Primul, Taupe, l-am folosit pentru sprancene. Eu sunt bruneta si cred ca ar fi mai potrivit pentru satene/blonde aceasta nuanta, dar il voi folosi pentru machiajul ochilor. Este rezistent, pigmentat si cremos/nu zgarie si nu este nevoie sa insisti foarte mult sau sa apesi foarte tare. Aceasta problema o am cu creionul de sprancene de la Seventeen. Nuanta Bronze este foarte frumoasa, este de asemenea cremos si pigmentat. Eu l-am folosit cu baza de ploape de la radiant si nu am avut probleme cu rezistenta acestuia. Cel Tuquoise este pigmentat, are particule argintii de sclipici. In rest are aceleasi calitati ca si cel Bronze. Acestea costa in jur de 1 $ fiecare si sunt foarte mari! Au 18cm, 1.4g. Concluzia: Imi plac foarte,foarte mult!

3. Wet 'n Wild Color Icon Eyeshadow Collection.
Sunt 3 palete cu 8 culori superbe. Sunt culori deosebite cu sclipici unele, altele care au irizatii aurii, rozalii, albastre. SUNT PUR SI SIMPLU WOW! Sunt rezistente, le folosesc cu baza Radiant. Sunt un pic prafoase dar se amesteca foarte frumos pe ploape si sunt foarte pigmentate si deosebite. Nu este nevoie sa folosesti decat una din culori si poti obtine un machiaj care cu siguranta va fi admirat, pentru ca dupa cum am spus au sclipiri si irizatii superbe! Doar cea cu nuante de albastru are o singura culoare mata, si anume negrul. Pretul lor este de 6-7$. Le puteti admira mai jos!


Prima se numeste Blue Had me at Hello - Are nuante de albastru-negru, negru mat, negru cu sclipici argintiu, turquoise, un gri foarte pigmentat si 2 nuante deschise de bleu. Preferatele mele sunt ultimele 2 de pe fiecare rand, cele intense.






Cea de-a doua se numeste Comfort Zone- In aceasta paleta predomina nuantele maronii si sunt atat de deosebite si frumoase! Definerul de din dreapta sus este un maro cu irizatii turquoise si este superb! Definerul din dreapta jos are particule aurii-rosiatice. Crease-ul de sus  este maro si are particule galben-aurii. Toate sunt foarte pigmentate si se amesteca foarte frumos si usor!




Cea de-a treia se numeste Petal Pusher- Aceasta paleta are nuante de mov, roz, maro si negru. Si aici am cateva care sunt preferatele mele: Eyelid-ul mov inchis cu irizatii roz, Crease-ul de langa el este un mov-maro cu irizatii roz-mov si tot pe acelasi rand este un negru cu sclipici argintiu, dar mai mic decat cel din paleta
Blue Had me at Hello. De pe randul de jos, preferatele mele sunt tot nuantele inchise, si anume Crease-ul mov cu irizatii albastre si Definerul mov cu sclipici argintiu. Sunt foarte pigmentate si rezistente.




 Pentru swach-uri nu am folosit baza si le-am aplicat cu o pensula. Curand sper sa postez si cateva machiaje realizate cu aceste farduri.

Concluzia: WOW!